Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Új szolgáltatás nálam – hangtálas hangfürdő!

Belegondoltál már abba, hogy milyen hangok vesznek körül nap, mint nap? Mit hallasz, ha behunyod a szemed egy percre és a körülötted levő hangokra figyelsz? Hűtő, számítógép zúgása? Televízió? Autóforgalom? Egy szirénázó mentő? A villamos fékezése? A repülők hangja? Idegen emberek beszélgetése, esetleg egy ingerült veszekedés? A szomszédból átszűrődő rádió hangja?
A minket körülvevő környezet tele van hangokkal, zajokkal, rezgésekkel, amik állandó terhelést jelentenek ránk, az idegrendszerünkre. A hosszú időn át fennálló vagy ismétlődő zajok hatással vannak az ember pszichés, vegetatív és hallószervi működéseire. A zaj rontja az alvás minőségét és idejét, ezen keresztül megváltoztatja a szervezet napi ritmusát, mely végül az idegrendszer túlterheléséhez vezethet: fokozódik a fáradékonyság, megnő a reakcióidő, ingerlékenyebbek leszünk.
Az alvászavar csökkenti az alkalmazkodóképességet, azaz a “túlélést”: a reagáló-, tanulási- és tűrőképesség, a figyelem, a munkateljesítmény csökken, egyre kifejezettebb ingerlékenység, fáradtságérzés jelentkezik, sőt, tartósan kimerült állapotban a testi (szomatikus) betegségek és a szellemi leépülés (dementálódás) kockázata is lényegesen fokozódik hatására.
A mindennapi zajok káoszával szemben én harmóniát kínálok. A tibeti hangtálak különböző frekvenciájú hangjai nyugtató hatásúak, elősegítik a stresszoldást és a segítségükkel elért meditatív állapotban könnyebben beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. A kezelés során kizáródik a külvilág zaja és csak a harmonikus, rendezett rezgések maradnak.
Amennyiben kíváncsi vagy a a hangtálas harmonizálásra, kérlek jelezd a masszázs előtti megbeszélés során!