Skip to content Skip to footer
Rólam

Miért engem válasszon?

Petrik László vagyok, svéd-, indiai relax-, valamint talp reflexzóna masszázzsal foglalkozom 2017 márciusa óta.
2020 tavaszán költöztem a ferencvárosi József Attila lakótelepre, előtte Újpesten segítettem a vendégeimnek a masszázs jótékony hatásai által.
Célom, hogy a kezelés végén a vendégeim pihenten, ellazultan, elégedetten keljenek fel a masszázságyról.
Masszázs közben nem zavarom felesleges beszélgetéssel, a munkámra és Önre koncentrálok, annak érdekében, hogy teljes mértékben ki tudja használni az Önmagára szánt időt.
Köszönöm, ha megtisztel a bizalmával és eljön hozzám. Ezt tudásom legjavának nyújtásával hálálom meg.

Ön is megérdemli a pihenést!

Ne engedje, hogy a stressz tönkre tegye az éjszakáit!

Masszázs a nyugodt alvásért.

Amikor először jártam Lacinál, nagyon nagy fájdalmaim voltak a gerincem alsó és felső szakaszában. A masszázs hatására a fájdalmak elmúltak, energetikailag teljesen kisimultam, letisztultam. Mindenkinek szívből ajánlom Lacit, mert nagyon tisztán közvetíti az energiákat és nagyon jó keze van.

Zita

Nagyon odafigyel, hogy hol fáj, szakmailag kiválóan dolgozik és emberként is. Nem sokat beszél, a nyugalmat biztosítja, precíz munka!

Erika

Görnyedek a gép felett évek óta, persze minden porcikám sajog a nap végére. Aki hasonló cipőben jár, menjen Lacihoz! Más ember lesz belőle. Jobb!  Köszönöm az élményt, még jövök!

Bori

Egy olyan hely, ahol minden arról szól, hogy ellazuljak, feltöltődjek. Szuper érzés. Felfrissültem, köszönhetően a szakértelemnek, a kellemes nyugodt környezetnek, meg persze az odafigyelésnek.

Krisztina

Nekem nagyon jól esett Laci masszázsa, kiváló kezei vannak, tisztán érezni, hogy nagyszerűen érti a dolgát. Testi, lelki és szellemi megnyugvást is hozott. Kedves és megértő. Csak ajánlani tudom!

Kata

Bátran ajánlom azoknak, akik feltöltődésre vágynak valamint hát-és egyéb fájdalmaikat szeretnék csökkenteni. Nagyon jól éreztem magam és hosszú idő után jól aludtam a masszázs után!

Bianka

Ne fogadja el a tényt,

hogy csak nehezen tudja emelni a karját, hogy kínszenvedés az egész napos munka a monitor előtt, vagy autóval tolatáskor nehézkes a hátra fordulás!